Lanseringsfeiring av boken vår "Kjære MOR" en hyllest!

http://www.hegnar.no/kvinner/article747572.ece?fb_action_ids=10151751423336262&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Team MOR: Kjersti Salvesen, forfatter, Tiger Gartè forlegger, Lise Sundberg designer, Mia Gjerdrum Helgsen og Gro Mukta Holter (Ragnar Hartvig var ikke tilstede)

 Den dyktige, fremadstormende forleggeren vår (og kjent forfatter) Tiger Gartè hadde kledd seg i matchende klær og blendet perfekt inn med omgivelsene.
 Nydelige mor og barn...Lisa Stokke med sin mor Judith Stokke
 Christian Ringnes og en glad kunstner
 Forfatteren med bokbaby og sin nydelig fire uker gammel jentebaby, med Lisa Stokke
 De to kunstnerene sammen med Herr Rignes. TAKK for flott lanseringslunsj!
 Alle signerte i alle sine bøker, mange rørende fine hilsener ble skrevet i denne stund!
 Min pappa og dagens vert, de kler den boken godt begge to, må jeg si!
 Tiger, Kjersti, Mia, meg og Camilla. (Foto fra Camilla Prytz). Camilla var med i prosjektet da vi hadde utstillingene Blood, Milk & Honey. Nå er hun med som deltager i boken sammen med sin flotte mor Karen!
  Camilla Prytz, Ingunn Birkeland på galleri fineart

"Årets julegave" til alle som har eller har hatt en mor...skal bli eller er en MOR!
 Geir Kvarme

 Knut Brundtland og Christian Ringnes
 Margreth Olin leste fra sitt kapittel
To røre mødre som blir hyllet i boken. Moren til Margreth Olin og Siv Jensen
  
Tusen takk alle som har bidratt, alle som sender hyggelige meldinger og mailer! Takk til alle som støtter og heier og følger med på prosjekter som kan virke litt overambisiøse... Takk til mamma som denne boken er dedikert til fra meg. Hun lærte meg å drømme store drømmer og aldri gi opp!

Foto: (C) John Andresen , (C)Anne Vesaas, Fineart og privat

Det har vært en lang, spennende og utrolig intens reise! Nå er boken ute og vi hadde en eventyrlig lansering på torsdag. Først en liten intim presselansering på vakre Karlsborg Spiseforretning i Ekebergparken, holdt av Christian Ringnes! Han åpnet dørene og viste oss en raus og ekte generøs gjestfrihet! Christian er med å fortelle sin historie i boken, og han holdet en vakker tale til ære for boken. Kjersti Salvesen er forfatteren bak alle tekstene, samt hun har jobbet enormt mye med oppfølging og tekstmateriale hele veien, hun kom flott som hun alltid er, med sin mann og fire uker gamle baby! Ragnar, fotografen for boken, som har reist til alle mulige kroker i inn og utland for å fotografere alle de flotte deltagerene i boken, kunne desverre ikke komme på dagslanseringen på grunn av jobb. Mia og jeg var veldig spente, det var vi to som i sin tid kom på denne ideen med å lage bok. Etter talene våre senket skuldrene seg litt og nå er vi enormt takknemlige for at det har blitt et bra resultat! Lanseringen på Galleri Fineart toppet hele dette eventyret. Allerede før åpning strømmet folk inn og det var kø fra døren inn i hele lokalet, fire hundre folk kom for å feste med oss! Og vi solgte 130 bøker på 45 minutter! Opplaget nærmer seg 10.000 stk. før boken var lansert og nå er det bare å glede seg videre.. som Tiger sa så fint i talen sin; "det er enda lenge igjen til jul..."
Dette er første boken vi lager, men kanskje ikke den siste... Alle har en mor og alle har også en far... GOD HELG!
 
Blogglisten