Boken "MOR en hyllest" er snart ferdig!


7. November lanserer vi boken "Mor en hyllest". Det er et team bestående av billedkunstner Mia Gjerdrum Helgesen, forfatter Kjersti Salvesen, fotograf Ragnar Hartvig og meg selv som har skapt boken. Med oss har vi den dyktige forleggeren Tiger Gartè og den helt rå designeren Lise Sundnes, fra Juritzen Forlag. http://www.juritzen.no/boker/kjaere-mor

I over to og et halvt år har vi jobbet intenst med denne babyen og nå nærmer det seg et ferdig resultat! 19 intervjuer, rikelig illustrert med foto og kunst!
Vi kan ikke vente med å se denne ute i bokhandlere, butikker og gallerier, men før den tid skal vi invitere alle vi kjenner til en skikkelig lanseringsfest på 
Galleri Fineart torsdag 7. november fra kl. 18-20:00!

De 50 første som kjøper bok denne kvelden får med et grafisk arbeid av Mia eller meg, og god pris på bok og trykk vil selvfølgelig vare ut hele lanseringsfesten! Det vil bli en god  anledning til å ta med sin mor eller minnes henne litt ekstra denne dagen...Vi gleder oss til å se masse flotte folk og  også få hylle alle de fantastiske menneskene som har deltatt i prosjektet vårt! 

 "til MOR" giclee, begrenset opplag 100 stk. 23 x 23 cm
© Gro Mukta Holter2013

"With Me" Mia Gjerdrum Helgesen 

Boken ligger allerede ute på alle landets bokhandlere på deres nettbutikker! Vi har fått utrolig hyggelig respons til nå, og opplaget er til og med økt allerede før lanseringen! Vi kan love sterke, varme og vakre historier om relasjonen til mor, som kan inspirere og motivere på flere måter. Dette er vårt julegavetips i år! 

Mer info vil straks ligge ute facebook-kunstsiden min og på: