Bak kulissene til boken "MOR en hyllest" -Jeg er takknemmelig!

Det er nesten ikke til å tro, boken vår er snart ferdig! Mia har satt sammen denne fine miksen av noen snapshots fra prosessen, som strekker seg fra 2011-2013!
Det har gått med mange hunder arbeidstimer til møter, samtaler, intervjuer, fotografering, forlagsmøter osv. Alt sammen ved siden av de ander jobbene vi alle fire gjør som kunstnere, journalist og fotograf, og alt uten noe lønn så klart... Vi har brukt fritid, helger og uendelig mange kvelder og netter for å få til dette. Vi ante ikke hva det ville innebære å faktisk realisere ønsket om å lage denne boken, med nitten historier, vakkert skrevet ned av Kjersti og portrettert gjennom Ragnars skarpe linse. Mia og jeg bidrar med kunst mellom hvert kapittel, og vi har også deltatt aktivt med alle de uendelig mange brikkene som skulle falle på plass underveis. Vi har med oss noen av de mest aktive menneskene her i landet, som vår nye Statsminister, Finansminister, proffbokser, og flere av våre mest folkekjære skuespillere, for å nevne noen. En av de kanskje største utfordringene i prosessen har vært å i det hele tatt få tak i disse menneskene, og så deretter få dem til å møte oss og følge opp alt etterarbeidet. Men nå er altså brikkene på plass, boken er straks i trykken og om noen uker sitter vi med den i fanget som en liten baby! Og i tillegg har Ragnar rukket å bli far for første gang, Kjersti har blitt mor for andre, og Mia har hatt alvorlig sykdom i løpet av prosessen. Ekstra mange utfordringer, som vi har klart å håndtere underveis. Jeg er så takknemmelig for å være del av denne boken! En drøm går i oppfyllelse, og det føles stort for en kunstner fra bittelille Nøtterøy!

Tusen takk til Mia, Kjersti, Ragnar og Tiger Garté på Juritzen Forlag som trodde på oss og som har veiledet oss underveis, og ikke minst til vår dyktige designer Lise Sundberg, som har måttet forholde seg til alle våre ønsker og skapt rammen rundt bokens design! Men mest av alt; TUSEN TAKK til alle deltagerene som har bidratt med sine nære, sterke historier!
http://juritzen.no/boker/kjaere-mor 

Lansering vil skje på Galleri Fineart 7. november! 
GOD HELG!
Blogglisten