India 2005

I 2005 reiste vi rundt i India. Jeg drømmer om en ny tur dit for bare å slappe av, nyte maten og de fantastiske fargene og den spennende mixen av folk og kultur. Her fant jeg noen minner derfra:Mumbay


GOABåten vår i Backwater


Kerala


Sengen vår! Dette er orginalen vi bestille utifra. Den kom etter 6 månder, da hadde den seilt jorden rundt..Air con taxien vår.. fuglte oss overalt.. luksus.Lagoona Davina- kan ambefales! Fantastisk sted. Stille og rolig og nydeligmat, utsikt og fine rom. Alle måltider ble servert i sanden og alle rom hadde sitt eget bord og eget symbol. Vi bodde på Tiger, derfra så vi rett ut i havet og i solnedgangen.Vi gjorde stort sett ikke annet enn å spise, lese, bade og dra på turer i båt eller på elefant..Kjekkaser.. vi kunne ikke gå inn i dette 2000 år gamle Hindu tempelet fordi vi ikke var Hinduister. Vi måtte nøye oss med intens posering av disse gutta i stedenfor..
Vakre damer på Lagoona Davina

BlogglistenI Goa bodde vi privat hos Caroline, en engelsk/fransk dame. Hun serverte oss nydelige kaker av alle slag og viste oss rundt i det nydelige nabolaget.