Invitations to the Vernissage 31. Aug.- Welcome!

New exhibition is soon to come!
I will show new paintings and new Limited Edition prinst!
Hope to see you! (We promise goodiebags and champagne;)Utstillingen åpnes onsdag 31. august kl. 18
av kurator BENEDICTE SUNDE fra DogA, Norsk Design -og Arkitektursenter i Oslo.

Gjennom ulike kunstneriske uttrykk ønsker kunstnerne å hylle mor og morsrollen, et tema som berører alle mennesker, uavhengig av alder, kjønn og kulturell bakgrunn. De 3 kunstnere har ulike sterke erfaringer på området mor/barn. Det å bære morsrollen, arven etter mor, tap av mor, syk mor, ung mor, adoptivmor, ønsket om egne barn og frivillig barnløshet er erfaringer og temaer de ønsker å formidle gjennom utstilling BLOOD, MILK & HONEY i Galleri A og Galleri A minor.Utstillingens ide er å skape engasjement og ettertanke i forhold til identitet. Arbeidene vil belyse vår moderne tids forskjellige familiestrukturer og tilhørighet som kan gi publikum refleksjoner rundt egne historier og familierelasjoner. Prosjektet vil fokusere på de nære verdier i dagens samtidskunstscene, og belyse temaet MOR, som er et nærmest fraværende tema i eldre og nyere kunsthistorie. Morsrollen er fundamental og univeral som berører alle mennesker på ulike måter.
Mia Gjerdrum Helgesen og Gro Mukta Holter stiller ut malerier og grafikk samtidig som det blir lansering av Camillas nye smykkekolleksjon.
De vil også overraske med 100 goodiebags der kunstnerne gir bort flotte kunstgaver i kombinasjon med sprudlende bobler glasset i sensommerstemning!
Andreas Engelstad
Galleri A & Galleri A minor
Vibes gate 13 & 12
0356 Oslo
Norway
Tel: +47 992 622 07
Fax: +47 22 46 87 06Meeting today with ELLE Decoration and KUNST
photo by Camilla PytzALT FO DAMENE 2011
IN Magasinet N2 2011


Photo By: Charlotte Spetalen

Blogglisten