Crystal Renn


Denne Big Size modellen slo igjennom etter å ha gått opp 32 kg- hun er bare fabelaktig! Jeg er ikke opptatt av modeller, men denne dama er det verdt å vite om, slike fine normale kvinnekropper må jo bare overta rollene fra de purunge pikene i magasiner verden over!

Info utdrag fra wikipedia:

Renn startet modellkarrieren som 14-åring etter å ha blitt bedt om å gå ned en tredjedel i vekt. Dette vekttapet forårsaket en helsekrise, som medførte at hun gjenopptok hennes diet og treningsvaner. *etter å ha lagt på seg 32 kg og fått tilbake sin 12-størrelse (US), ble hun markedsført som en tykk modell «plus-size model».


Den 30. juni 2007 giftet Renn seg med hennes mangeårige kjæreste Gregory Vrecenak på St. Ignatius Loyola Church i Manhattan, New York. I midten av 2009 avsluttet paret deres giftemål. Hun bor for tiden i Brooklyn, New York

Karriere


I tillegg til å arbeide med kjente motefotografer som Ruven Afanador og Steven Meisel, samt være den eneste tykke modell til å bli avbildet på forsiden av Harper's Bazaar,[1] og være i fire internasjonale Vogue-utgaver,[2] har Crystal fått mange lukrative kontrakter med høyprofilerte store størrelser-klesfirmaersom Lane Bryant, Evans og Torrid. Hun har også vært representert ved motevisninger for Vena Cava, Heatherette, Elena Miro og Jean-Paul Gaultier i hans vår/sommer prêt-à-porter-2006-kolleksjon i Paris, som ga positiv og stor medieoppmerksomhet.


Blogglisten