Pushwagner kåret til «Årets forside 2009»

http://www.ntb.no/, Oppdatert: 6 mai 2010Pushwagner kåret til «Årets forside 2009»

Foto: handout

Oslo (NTB): Den beste magasinforsiden i Norge i 2009 er bildet av den norske popkunstneren Pushwagner på forsiden av magasinet Aktuell Kunst.


Et bilde av kunstneren Pushwagner sørget for at beste magasinforsiden i Norge i 2009 ble tildelt magasinet Aktuell Kunst. Foto: handout


Prisen for «Årets forside» ble delt ut under Nordiske Mediedager i Bergen onsdag.

Det var under et portrettintervju til den tredje utgaven av magasinet at Pushwagner viste journalisten et nytt bilde han hadde tatt.

– Han tok sjenert opp et fotografi av seg selv der han hadde manipulert inn et utsnitt av kunstverket «Catch a ride» i brilleglassene. Vi syntes fotografiet var spennende, utradisjonelt og aktuelt og dermed ble det utgangspunktet til magasinforsiden vår, sier redaktør Mette Dybwad Torstensen i en pressemelding. (©NTB)

Dette er allerede en stund siden nå, men jeg måtte få det med her på bloggen fordi jeg synes det var vel fortjent seier for min tidligere arbeidsplass! Nå heter magasinet KUNST og jeg skriver en inspirasjonsspalte der om kunst og design. se mer på http://www.fineart.no/index?c0=487521&c1=487526&cat_id=487526&level=2

Blogglisten