UKE42 Kulturfestival på Bærums Verk

Det er veldig stas at Galleri Kunstværket har valgt meg som representant for UKE42, kulturfestivalen på Bærums Verk. I år er temaet VANN og jeg har jo har alltid malt og jobbet med vann i bildene mine. Her er de to nye maleriene som skal stilles ut 11. oktober. se mer lenger ned i innlegget.

 Dykkeren 120 x 80 cm

"svømmeren" 120 x 80 cm

Galleri Kunstværket formidler kunst på vegne av nærmere 70 anerkjente kunstnere. Hovedsakelig er dette billedkunst og keramisk skulptur. Til å representere Kunstværket på fellesutstillingen under UKE42 har galleriet valgt billedkunstner GroMuktaHolter. Her forteller hun litt om sine refleksjoner rundt vann:
«Vann er det elementet jeg har latt meg inspirere av så lenge jeg kan huske. Det er hovedsakelig kombinasjonen av endring av bevegelse og lys, som utfordrer meg og byr på ubegrensede variasjoner rent malerisk. Havet har alltid vært dit jeg søker for å få ro, samtidig som kraften i, og mengden av hav på planeten vår, minner meg om det uendelige, mystiske og livgivende. Vann er for meg både symbol på livets start, det forgangne og det ukjente i fremtiden. Dette gir grobunn for undring og motiverer til å stadig utforske allegoriske sider av temaet." Velkommen!
http://www.uke42.no/?p=218